top of page

do 25 aug

|

Webinar

Timemanagement voor ouders

meer balans in jullie gezinsleven, minder jachten en jagen, meer rust voor iedereen ... hoe begin je eraan ...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Timemanagement voor ouders
Timemanagement voor ouders

Tijd en locatie

25 aug 2022 20:00 – 21:30

Webinar

Over het evenement

Oké lieve papa’s en mama’s even tijd om eerlijk te zijn. Werd het jou het voorbije schooljaar ook wat teveel?

Zoom hier, zoom daar,ruziëndekinderen terwijl je net een belangrijke mail moetsturen, de deurbel gaat maar je zat net in een spel met je dochter, het is een pakketje maar helaas is de maat niet goed en nu moet het weer retour,telefoon van eenvriend(in)... sorry geen tijd,werk dat opstapelt.. een zoveelste agenda met strepen erin,aanpassen, flexibel zijn, leuke ouder/ partnerblijven terwijl je echt moe bent, tijd metjezelf schiet erbij in, laat staan met je vrienden, de dagen.. wat is het vandaag eigenlijkvoor dag?! 

 Pff ik heb het gevoel dat ik alleen maar aan het klagen ben.En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We leven in een tijd die veel van ons vraagt. 

Geduld, flexibiliteit, veerkracht, creativiteit en meer. En toch kunnen wij ons voorstellen dat het misschien even niet meer lukt. Je bent moe, vindt het lastig om de goede energie thuis te hebben,raakt gedemotiveerd en misschien ben je het overzicht en daarmee een beetjede dag-structuur kwijt. Daarbij heb jij niet alleen voor jezelf te zorgen maar ook voor je kind(eren)

Wil je het volgend schooljaar graag anders aanpakken? 

Start dan met het volgen van dit korte webinar. Ik licht een tipje van de sluier op hoe ook jij meer RUST kan vinden in een druk gezinsleven. De eerste stap naar meer balans!

Tickets

  • Webinar Timemanagement

    dit ticket geeft je recht op deelname aan het webinar.

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page