top of page

ASS/ADHD

 

Wanneer uw kind een diagnose ASS kreeg, blijf je als ouder vaak achter met heel wat vragen en onzekerheden.
Vanuit mijn coaching kan ik samen met jullie op zoek gaan naar wat ASS nu precies inhoudt voor úw kind, welke aanpassingen nodig zijn en wat de ruimere omgeving kan betekenen in dit verhaal.

Ook wanneer uw kind een diagnose ADHD kreeg, kan ik samen met u op zoek gaan naar wat dit dan precies inhoudt en welke aanpassingen voor u en uw kind(eren) oplossingen zouden kunnen bieden.

Heb je het gevoel vast te lopen in je opvoeding, lijk je alleen nog nog maar te roepen of negatief gedrag te zien of merk je dat jij en je partner niet op dezelfde lijn zitten, dan kan een coachinggesprek jou waarschijnlijk helpen. 

Samen kijken we naar kansen en mogelijkheden en vertrekken we vanuit jouw kwaliteiten en sterktes maar ook die van je partner en kind/eren.

Naast ouder ben je ook partner, vriend/in, zoon/dochter, heb je werk, hobby's, een sociaal leven... hoe houd je al deze ballen in de lucht en blijf je zelf rechtop. Samen met jou ga ik kijken hoe je je tijd weer economischer kan gaan gebruiken om een burn out te voorkomen.

OPVOEDING
beeld
coach

Soms ben je jezelf niet bewust van de manier waarop je communiceert met anderen, hoe de interacties met anderen verlopen, hoe je overkomt.

Beeldcoaching kan je daarbij helpen.

Ik film op een door u gekozen moment een door u aangegeven 'probleemsituatie'. Dit kan het eetmoment thuis zijn of de 'ochtendspits', maar het kan ook een les zijn die u geeft of een training op de sportclub.

Nadien bekijken we samen deze beelden, kijken we naar je sterke punten en naar je leerpunten. 

Samen op weg naar een nieuwe aanpak!

bottom of page